Support us

Onze inspanningen draaien maar om 1 ding: zoveel geld als mogelijk binnenhalen voor het goede doel.  Elke euro die we binnen kunnen halen is waardevol en belangrijk. Uw steun is daarbij zeer welkom!

Hoe wilt u ons helpen helpen?

Sponsorkliks

Met SponsorKliks kunt u een financiële bijdrage leveren aan Wingwalkers, zonder dat het u een cent extra kost! 

Reserveer een restaurant of bestel online een pizza via o.a. Thuisbezorgd en Wingwalkers ontvangt geld in de stichtingkas. Via de categorieën boven in het menu kunt u tevens bij diverse webwinkels als Wehkamp, Bol.com, Coolblue, Booking.com, Expedia, Zalando, MediaMartkt en vele, vele meer bestellen. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan ook naar Wingwalkers.

En nogmaals, het kost u niets extra! 

Wilt u Wingwalkers ook GRATIS sponsoren? Zorg er dan voor dat u voortaan uw online aankopen doet via de SponsorKliks pagina van Wingwalkers. Voor u een kleine moeite, voor Wingwalkers directe inkomsten. Stelt u zich eens voor wanneer iedereen dit zou doen? Vertel dit daarom door aan andere mensen die ons sponsordoel een warm hart toedragen. 

Hoe werkt het? 
Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.nl wordt gedaan. 75% van deze commissie storten wij op de bankrekening van Wingwalkers. Of u nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of u gaat via SponsorKliks.nl naar de site van Bol.com, u betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com ons een commissie uit en profiteert Wingwalkers hier direct van! 


loten
De spannendste manier is om van een van onze leden Roparunloten te kopen. Deze loten kosten €2,50 per stuk en beiden een kans op talloze prijzen waaronder 2 Mercedes A-klasse auto’s.

doneren
Natuurlijk is het ook mogelijk om geld te doneren op de site van de Roparun.  Boven de lijst met namen op die pagina ziet u de link doneer op naam van dit team.  Door daarop te klikken wordt u doorverwezen naar de donatiemodule van de Roparun en wordt uw donatie bij de opbrengsten van ons team geteld.

Donatie link

U kunt er ook voor kiezen om een team naar keuze te steunen.

SMS-doneren

Steun Roparun en doneer €3 met je mobiel! Sms ROPARUN(spatie)276 naar 4333!

Geld geven via een sms is een handige en veilige manier van doneren. Mobiele operators ondersteunen doelen met een CBF-keurmerk en maken het mogelijk dat jouw sms-donatie maximaal ten goede komt aan onze stichting.

 Hoe werkt het? 

  • Stuur het woord ROPARUN(spatie)276 per sms naar het nummer 4333
    Je krijgt hierna een ontvangstbevestiging en hebt Roparun nu éénmalig gesteund met € 3
  • Teams kunnen maandelijks via het overzicht op de websitepagina ‘deelnemers documenten’ inzien hoeveel sms’jes zij ‘opgehaald’ hebben.
  • Meerdere keren een sms sturen is mogelijk.
  • De donatie van € 3 wordt afgerekend via je telefoonrekening. Je telefoonnummer zal niet gebruikt worden voor andere doeleinden, enkel voor het verwerken van de donatie.
  • Donateurs onder 16 jaar moeten toestemming vragen aan hun ouders.

rekening
Daarnaast bestaat de mogelijkheid om geld naar onze teamrekening over te maken. Ons rekeningnummer is NL42 INGB 0006 6411 45 t.n.v. Stichting Wingwalkers.

sponsors
Naast donaties zijn ook sponsors van harte welkom. Wilt u ons sponsoren of kent u iemand die dat wil,  dan komen wij natuurlijk graag in contact met u.