Roparun 2018 inschrijf formulier

Wingwalker logo

Welkom op de inschrijf pagina voor de Roparun 2018.
Om het voor ons wat makkelijker te maken en gelijk alle data centraal te krijgen hebben we ervoor gekozen dit jaar gebruik te maken van onderstaand contact formulier.

Wil je een extra T-shirt bestellen. Kosten hiervoor bedragen €25,00 per shirt
JaNee
Indien je meer dan 1 extra T-shirt wilt bestellen neem contact op met het bestuur.

Als bestuur zijn we aan het kijken of we wellicht extra kleding kunnen aanbieden via onze kleding leverancier. Graag willen we weten waar je eventueel interesse in hebt. Bij voldoende interesse komen we bij je terug met een aanbod van kleding.

Long sleve hardloop shirtrunning thightskorte broekpolo shirtfleece truiOverige

Leuk dat je als loper mee wilt. Een belangrijk onderdeel van de Roparun zijn de Run-Bike-Run gedeelten. Het is hiervoor belangrijk dat je een eigen fiets tot je beschikking hebt die legaal en goed verlicht de weg op kan. Zeker op de donkere stukken op de Veluwe of in Duitsland is goede verlichting essentieel! Het is je eigen verantwoordelijkheid om voor een goede deugdelijke fiets te zorgen.

In het bezit van een fiets:
Ja

Leuk dat je als fietser mee wilt. Aangezien je het weekend heel veel kilometers gaat fietsen is een goede fiets belangrijk. Zorg voor een comfortabele fiets waarbij je ook opslag ruimte hebt (denk aan fietstassen) om wat spullen mee te nemen. Extra verlichting, met name aan de voorkant, is aan te raden. Zeker op de donkere stukken op de Veluwe of in Duitsland is goede verlichting essentieel! Het is je eigen verantwoordelijkheid om voor een goede deugdelijke fiets te zorgen.

In het bezit van een fiets:
Ja

Welkom als chauffeur! Kweek je zitvlees, rij een extra rondje met de auto en sla een keer een nachtje over als training 😉
Leuk dat je als masseur mee wilt. Welke van de volgende benodigdheden kan je verzorgen
Massage tafelMassage olieSport tapeHanddoekenOverige


Ik ga akkoord met de het inschrijfgeldJa

Is het factuur adres hetzelfde als bovenstaand adres? JaNeeZijn er medische condities waar we rekening mee moeten houden? JaNee
Indien "ja"nemen we contact met je op, ivm privacy niet hieronder specificeren

De Roparun is een team event wat zich niet alleen beperkt tot het weekend zelf. Om tot een zo goed mogelijk resultaat te komen hebben we jullie hulp ook buiten het weekend nodig. Denk hierbij aan het aandragen of benaderen van potentiele sponsors, het organiseren van acties of het helpen bij het voorbereiden van het weekend zelf. Alle hulp is meer dan welkom!


Ik ga akkoord met de algemene voorwaardenJa