Paul van Zonneveld

Hallo, ik ben Paul van Zonneveld, 51 jaar jong, gelukkig getrouwd met Petra (50) en we hebben samen 3 beeldschone kinderen Sanne (21), Anouk (19) & Siem (14).
Ik hou van duursport, zo loop ik dit jaar mijn 10de marathon (Lissabon), heb ondertussen 7 keer       de alternatieve Elfstedentocht in Oostenrijk geschaatst en ga komend Pinksterweekend voor de 7de  keer met dit team de Roparun lopen.
Het is een eer om je gezonde lijf in te kunnen zetten voor de medemens, in dit geval, met kanker.
Zoals te zien op www.roparun.nl  heeft de Roparun in haar bestaan al zo ontzettend veel goede doelen & initiatieven gestart  & gesteund.

Een daarvan is het aankopen / aanpassen van “oudere”  villa’ s of andere geschikte gebouwen, denk aan oude kloosters (zoals bv. in Santpoort- Noord Holland), om deze vervolgens geschikt te maken voor totaal verzorgde, laatste rustplekken, waar ongeneselijke, opgegeven kankerpatiënten in alle rust en in 24/7 aanwezigheid van al hun dierbaren met volledige professionele ondersteuning, afscheid van elkaar kunnen nemen.                                                                                                                                     Wij hebben dit laatste ook in onze familie ervaren met mijn schoonvader, Ton Bleeker.                      Hij heeft in 2005 ons Roparun team, toen nog teamnummer 173, als verzorger- masseur versterkt. Een van zijn eerste uitspraken liggend in zijn bed, toen hij daar (in het voormalig klooster in Santpoort) net was ondergebracht: “Dit is ideaal! “. En dat was het ook, we hebben met zijn vrouw, kinderen, kleinkinderen, familie, vrienden bijna nog een week, heel goed afscheid van hem kunnen nemen. Dit zou zonder de Roparun niet mogelijk zijn geweest. Hij is in 2012 overleden.

Mijn beide ouders hebben ervaring met kanker. Pa ondertussen al bijna 30 jaar en ma is onlangs geopereerd in het AVL – Amsterdam.  Het was een zware operatie en het zijn weer spannende tijden.   Het is een kwestie van moed houden, positief & sterk zijn en doorgaan!
Dit geldt natuurlijk dagelijks voor heel veel patiënten, echtgenoten, familieleden, dierbaren, vrienden etc. Mede door Stichting Roparun wordt vergeleken met 25 jaar geleden al veel leed bespaard, zijn behandelingen al veel patiënt- vriendelijker en is de overlevingskans vele malen groter. Dit is mijn grote motivator om samen met ons geweldige team met de Roparun mee te doen.

Team WingWalkers, team nr. 276, bestaat ook dit jaar weer uit een goed & gezellig team en staat weer voor een geweldig mooie uitdaging. Vrijdag 22 mei as. zullen we naar Hamburg afreizen, om vervolgens te voet op volle snelheid, begeleid door teamgenoten op de fiets, in de begeleidings- busjes, de chauffeurs, kaartlezers, verzorgers en cateraars, samen met de prachtige touringcar van Hans & Marian op 2de Pinksterdag 25 mei as. op de Coolsingel in Rotterdam te finishen.

Steun ons, u maakt echt het verschil !!