Teamcaptain

 

Voor de 8ste maal neem ik deel aan de Ropa Run, voor de 2de keer vanuit Hamburg, alle keren is mijn taak de lopers  als chauffeur te begeleiden. De laatste jaren als teamcaptain.

Afgelopen voorbereiding hebben we een trage start gehad mede doordat we van ons team een stichting hebben gemaakt en we dus nu als bestuur ook op zoek zijn naar een evenwicht in bestuur en voorbereiding team. In de stichting neem ik de rol van secretaris op me.

Voorzitter van het bestuur en leider van het tweede sub-team is Frank Meijer die ik ooit eens gevraagd heb: “lijkt het je wat om mee te gaan?”, en gelukkig heeft hij positief gereageerd en zijn we nu waar we (on)bewust naar toegewerkt hebben.

De stichting moet ons team een meer solide fundament geven om samen met alle team en bestuursleden meer geld op te halen voor de Stichting ROPARUN want dat is toch waar we het voor doen, meer geld en een gedegen stichting die elk jaar weer een deelname aan het ROPA evenement mogelijk maakt.

Gelukkig hebben we in Guido Poorten een goede penningmeester gevonden, en is Guido ook al voor het derde jaar betrokken bij het team als chauffeur/ begeleider.

Ook dit jaar hebben we weer mensen uit het team zien gaan en mogen verwelkomen, Ron Smit bv jaren mijn maatje in mijn chauffeurs team gaf aan dit jaar eens pinkster van een andere kant te bekijken Ron dankjewel voor alle jaren lol en natuurlijk ben je van harte welkom als de pinkster toch wel erg leeg is en tegenvalt zonder ROPARUN.

Loper Eric van Jeveren al jaren is hij een vaste loper in het team maar door werkzaamheden bij Arke in o.a. medezeggenschap is trainen erbij ingeschoten en kon hij niet 200 % opgeladen zijn voor deze editie, maar volgende editie is hij er weer bij en hij is bezig om ons jongste lid ooit(zijn zoon) er al op voor te bereiden om in de nabije toekomst in ons team te komen lopen, dit juich ik van harte toe want wie de jeugd heeft heeft de toekomst.

Een andere loper die we zeker niet over het hoofd mogen zien is Nathalino Pistola een ruim 65 jarige Italiaanse ijzerrvreter jarenlang loper in ons team maar Lino heeft afgelopen jaar aangegeven dat het zijn (voorlopig) laatste was, als team is het jammer deze topper niet bij je te hebben, want de jongere lopers zien hier een voorbeeld van niet zeuren maar gaan, een loper die speedy gonzales evenaarde er steevast voor ging om het tempo bij een teamdip even omhoog te gooien, daar neem je je pet voor af met een diepe buiging Lino dankjewel tot de tot nu toe mooie tijd die je ons gaf als teamlid en misschien volgend jaar als het weer kriebelt je word stilaan dan de senior tijdens de ROPARUN en de snelste senior zeker en niet alleen onder de senioren maar ook de jongere kunnen er nog een puntje aan zuigen.

Voor het tweede jaar zonder Edwin van Zadel onze trouwe fietser maar stil hopen wij dat hij er volgende editie`(s) weer bij is.(met of zonder zadelpijn)

Dan heb ik 4 personen genoemd die er niet bij zijn en doe ik de nieuwelingen tekort: Rachelle Bruin, Jeroen van Dongeren, Frank Mink, Joke Dunk, John Burger, Mitch Meijer, Roald Otten, Lieke Poorten , Joost de Groot(weer terug) Marloes Tesingh denkt er nog over na in welke vorm zij mee kan.

Van harte welkom in ons team.

4 april hebben wij een teambijeenkomst en 18 april de tijdloop om een gemiddelde snelheid te zetten voor de ROPARUN.

Sponsors die we al jaren hebben geven weer hun bijdrage en zoals het een luchtvaartteam betaamd internationaal: bv water van TP Aerospace(250 ltr) geld van Aeroxchange, Touchdown Aviation uit badhoevedorp die ons al jaren bij staan en waar wij ook meer dan blij mee zijn, van Grongingen uit Nieuw-Vennep die ons steunt maar ook bijdrage in natura KLM Catering Services bv die ons de luxe belegde broodjes, fruit en frisdrank sponsort.

BUKO, Stellar dan noem ik er een paar op maar wel sponsoren waar we elk jaar weer op mogen rekenen.

En natuurlijk Hans en Marian Meihuizen onze chauffeurs van MTours die ons nu weer vervoeren en verzorgen tijdens deze editie en ons ook sponsoren, want als we als team Hans en Marian niet hadden was het verplaatsen een stuk moeilijker voor het hele team en ze helpen ook aan alle kanten waar mogelijk.

Als laatste maar niet minste sponsor noem ik MARTINAIR HOLLAND NV, de laatste tijd niet leuk in het nieuws maar als sinds de oprichting van ons team onze hoofdsponsor en daar zijn wij ons bedrijf zeer dankbaar voor we hoeven maar een kik te geven zo rond november en de directie steunt ons en daar wil ik ze voor bedanken.

Nu wij als Technische Dienst op eigen poten staan en het MARTINAIR REGIONAL JET CENTER zijn geworden komt uit dit bedrijf een geweldige ondersteuning, waar we ook zeer dankbaar voor zijn, Janneke en Management onze dank hiervoor.

Speciaal voor dit team is denk ik wel de catering in handen van Asta Miskiniene mijn steun en toeverlaat, al 6 editie`s de catering verzorgend  en sinds vorig jaar waar Asta niet mee kon maar wel de totale catering voorbereide. is toen door mijn zus Ria Heuving  samen met Paul`s zwager Rob Bleeker de honneurs waargenomen.

Er is in overleg met Asta besproken dit jaar met ondersteuning van Ria de catering samen te doen en daarom word de alom geprezen soep van Asta en natuurlijk de koolhydraten bommen de pasta`s met saus die we van SSP Nederland krijgen, maar door Asta met een special touch samen met Ria gemaakt tot wat ze zijn tijdens het eten Zeer  smakelijk ,en dat op een geimproviseerde keuken vers word gemaakt met verse salade en alles en zoals een ieder begrijpt gaat hieraan vooraf een hoop werk zitten, denk aan inkoop/verpakken snijden etc.

Wat kan een teamcaptain zich nog meer wensen, zo word het voor iedereen een eitje om een team te begeleiden, ik denk dat er teamcaptains zijn die het moeilijker hebben met het organiseren.

Wat er mij rest??? DONEER alsjeblieft op ons team en steun zodoende  de ROPARUN met als doel en dat kan ik niet genoeg benadrukken:

“Leven toevoegen aan dagen waar waarschijnlijk geen dagen meer toegevoegd kunnen worden aan het leven”